Franky Ruime Stoelen Dutchbone OutletBeslist Barkruk nl 8wvmONn0
Vrijdag 19 april 2019

Afgelopen zaterdag, 13 april, werd de jaarlijkse rommelmarkt georganiseerd op het schoolplein van De Schittering in Hooge Zwaluwe. Niet alleen vóór de rommelmarkt hebben vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken, zoals bijvoorbeeld Gerrie - de Schiedammer - Visser die ook vrijdagavond spullen stond te sjouwen, ook ná de markt is er nog genoeg te doen. Belangrijkste is natuurlijk de balans opmaken, iets wat dit jaar iets meer voeten in de aarde had wegens een aantal investeringen die er zijn gedaan.Schippers EnschedePila 38 Authentiek 38 Meubelen 80nwOPkX

Zo konden de bezoekers voor het eerst echte Schittering-Rommelmarkt-consumptiemuntjes kopen, is er geïnvesteerd in nieuwe wafelijzers (wat voor 328 verkochte wafels heeft gezorgd!) en zijn de lootjes van de loterij verbeterd. Verdiensten minus kosten bracht de eindopbrengst van de rommelmarkt dit jaar op een mooie 5500 euro, die in z'n geheel ten goede komt aan de basisschool.

Wat het precieze doel wordt, is nog niet over besloten. Het geld is hard nodig om activiteiten te kunnen blijven organiseren omdat alles duurder is geworden. Een kleine school zoals De Schittering heeft daar meer last van dan een grotere school, terwijl het bedrag per leerling dat scholen ontvangen van de overheid, hetzelfde blijft. Voor De Schittering is het dus aanpoten geblazen, iets waar u zelf aan mee kunt helpen door bijvoorbeeld jaarlijks naar de rommelmarkt te komen en leuke spulletjes te kopen. Ook het oud papier in Hooge Zwaluwe aan straat zetten in plaats van zelf naar de gemeente brengen, helpt. De helft van de opbrengst van het papier inzamelen gaat namelijk rechtstreeks naar De Schittering!


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

Deel bericht:
Schippers EnschedePila 38 Authentiek 38 Meubelen 80nwOPkX
Jumbo Lage Zwaluwe

Profiteer van heel veel korting bij Jumbo Lage Zwaluwe!

Dankzij onze seizoensaanbiedingen profiteert u deze maand van heel veel korting!

Schippers EnschedePila 38 Authentiek 38 Meubelen 80nwOPkX Schippers EnschedePila 38 Authentiek 38 Meubelen 80nwOPkX
Gebr. de Leeuw B.V.
CherAwesome Pas Plexiglass Plexi Cher Chaise nO0kPw

Veerdienst 't Leeuweveerke is dagelijks in de vaart!

Wist u dat wij van 1 juni t/m 1 september dagelijks varen?

Een all-round grondverzetbedrijf met een totaal dienstverleningspakket, zowel op het gebied van grondverzet als loonwerk.
Een all-round grondverzetbedrijf met een totaal dienstverleningspakket, zowel op het gebied van...
Bedrijven & Diensten

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Schippers EnschedePila 38 Authentiek 38 Meubelen 80nwOPkX

Berichten van verenigingen en ideële organisaties

50 Echt Stoelenamp; Vintage Krukje Uit Krukken De Zilte Jaren 60~ Ybgy7vI6f